Automobilom naletio na dijete

NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Na kolniku Trga žrtava fašizma u Zaprešiću došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenom osobom. Nesreću je skrivio 39-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom te je dolaskom do Trga naletio na 9- godišnje dijete koje se pješačkim prijelazom kretalo iz smjera zapad u smjeru istoka. Tada je vozilo lijevim bočnim dijelom udarilo dijete koje je palo na kolnik i zadobilo lakše tjelesne ozlijede. Kolima hitne medicinske pomoći dijete je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, a policijski službenici obavili su očevid.

Dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila na raskrižju Ulice Ante Starčevića i državne ceste D225 gdje su se sudarila dva osobna vozila, druga se dogodila u Topličkoj ulici u Jakovlju gdje je osobno vozilo sletjelo van kolnika te je udarilo u metalnu nadstrešnicu autobusnog stajališta i betonski stup javne rasvjete.

U Drenju Brdovečkom došlo je do požara suhe trave i niskog raslinja. Požar su ugasili vatrogasci, a prilikom požara nije došlo do ugrožavanja ljudskih života i imovine.