Uređuje se igralište SŠ Ban Josip Jelačić

NE PROPUSTITE NOVOSTI

Na inicijativu Savjeta mladih i uz financijsku podršku Grada Zaprešića uređuju se košarkaške table, mrežice na rukometnim golovima i tribina na igralištu Srednje škole Ban Josip Jelačić. No, kako je do investicije došlo rekao nam je Karlo Kovač, predsjednik Savjeta mladih.

“Živim u blizini pa sam često na igralištu i vidim da dosta ljudi, mladih i starih, dolazi ovdje pa sam mislio da bi bilo dobro obnoviti tribinu i košarkaške table te se nadam da će građani od sada još više uživati po meni na omiljenom igralištu u Zaprešiću”, rekao je Kovač.

Riječ je o investiciji od 20 000 kuna kojom se nastoji povećati kvaliteta života kako učenika tako i sugrađana, dodao je Alan Labus, zamjenik gradonačelnika i ravnatelj škole.

“Zahvaljujem se Savjetu mladih što su prepoznali potrebe na ovom prostoru, potrebe brojnih mladih ljudi, ali i klubova. Tribinu koriste ne samo sportaši nego u učenici za nastavu u prirodi što je sada vrlo popularno s obzirom na epidemioloških restrikcija”, kazao je Labusa.

Labus je dodao da bi u sljedećem razdoblju trebalo obnoviti i terene te trim stazu obložiti tartanom, a u planu je izgradnja i mini atletskog centra. Dok iz Savjeta mladih poručuju da planiraju obnoviti i igrališta osnovnih škola.