Dan škole odlična prilika za obilazak nove sportske dvorane

NE PROPUSTITE NOVOSTI

Danas, 7. svibnja Dan je Osnovne škole Antuna Augustinčića. No, klasičnog proslave ove godine zbog pandemije nije bilo, ali je to bila izuzetna prilika za obilazak nove sportske trodijelne dvorane koja samo što nije otvorena, naglasio je gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

“Čestitke svim učiteljima, profesorima, učenicima, ali svima onima koji su pohađali ovu školu. Ja sam danas malo tužan, ali i sretan. Tužan sam jer zbog pandemije nismo mogli proslaviti Dan škole na uobičajeni načina, a sretan jer će za tjedan dana biti tehnički pregled nove trodijelne sportske dvorane. Učenici će, zasigurno, u novu dvoranu ući već početkom iduće školske godine, a osim za nastavu Tjelesne i zdravstvene kulture, dvorana će biti namijenjena i sportskim klubovima, građanima te za razna natjecanja”, rekao je Turk.

Da je nova sportska dvorana najljepši poklon za 167. obljetnicu škole potvrdila je ravnateljica Danijela Adžijevića.

“Apsolutno najljepši poklon. Mi smo ovogodišnji Dan škole posvetili otvorenju nove sportske dvorane tako da su učenici kroz cijeli tjedan objavljivali video uratke na teme sporta i zdravlja. Time smo odali počast novoj dvorani koja će zasigurno razveseliti djecu kao što i mene osobno veseli”, naglasila je Adžijević.

Augustinčićima čestitamo Dan škole i nadamo se da će uskoro uživati u novoj sportskoj dvorani.