Proslavite s Augustinčićima Dan škole – cijeli program dostupan je online

NOVOSTI

U povodu 167. rođendana Osnovne škola Antuna Augustinčića učenici, sadašnji i bivši te učitelji i profesori škole pripremili su zanimljiv rođendanski program.

Osnovna škola Antuna Augustinčića, 7. svibnja obilježava Dan škole. No, unatoč okolnostima i ovim tmurnim vremenima odlučili su obilježiti ovu veliku obljetnicu kroz cijeli tjedna, od 3. do 7. svibnja,  a video uratke možete pogledati na mrežnoj i Facebook stranici škole.

Ovogodišnja tema kojom se Augustinčići bave je “Sport i zdravlje”, a posvećena je skorašnjem otvorenju nove trodijelna sportska dvorana koju učenici godinama nestrpljivo iščekuju.

Učenici su tjednima prije obilježavanja ove velike obljetnice istraživali, vježbali, crtali, plesali i bili kreativni, a sve s ciljem da online posjetitelji kroz njihove uratke bolje upoznaju ovu zaprešićku osnovnu školu, promoviraju bavljenje sportom i zdrav način života.

Tako na mrežnoj i Facebook stranici možete doznati zašto su sport i ples važni za zdravo tijelo, vole li učenici Tjelesnu i zdravstvenu kulturu, što znaju o Olimpijskim igrama te kako razlikuju judo i taekwondo. Također, pozvani ste rješavati kvizove, vježbati s Augustinčićima, ali i razmislite o tome kako se zdravije hraniti te kako se loptati online.

Saznajte koji su sve sportaši prve sportske korake učinili baš u staroj školskoj dvorani. Upoznajte danas neke od njih, olimpijce i reprezentativce, i inspirirajte se njima.

“Tko zna, možda od današnje kapi inspiracije nastanu slapovi uspjeha u novoj školskoj dvorani” poručuju Augustinčići te vas pozivaju da s njima proslavite 167. rođendan!