6. svibnja virtualno prošećite Srednjom školom “Ban Josip Jelačića” i upoznajte se s programima koje nudi

NOVOSTI

U četvrtak, 6. svibnja u zaprešićkoj Srednjoj školi “Ban Josip Jelačić” održat će se virtualni Dan otvorenih vrata i projektne nastave. S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, osmaši i njihovi roditelji, ove godine neće moći posjetiti školu, ali će sve što škola nudi moći saznati na mrežnim stranicama škole.

Tako ćete se kroz školu moći virtualno prošetati, ali i pogledati promo filmić o školi, rekao je pedagog Miroslav Miljković.

“Zbog epidemioloških mjera i situacije s pandemije neće se uživo moći posjetiti školu već će se svi zainteresirani moći virtualno prošetati školom. Izradili smo novu virtualnu šetnju koja će od sutra, 6. svibnja u naredna dva tjedna biti dostupna za pregled na mrežnoj stranici škole”, kazao je Miljković.

Osim virtualne šetnje, bit će promoviran i novi filmić o školi pod nazivom “Tvoja škola” koji će biti dostupan također na mrežnoj stranici škole i na školskom You tube kanalu.

U sklopu Dana otvorenih vrata održat će se i Dan projektne nastave na temu “Izazivam te na zdravlje”, najavila je Marija Topić Hohnjec, knjižničarka u zaprešićkoj Srednjoj školi.

“Dan projektne nastave zapravo će izgledati identično kao prijašnjih godina, no sve će se pratiti iz vlastitih domova. Naši profesori su pripremili razne projekte kojima interdisciplinarno obrađuju temu zdravlja tako da će ponuditi jedan presjek na koje načine sve čovjek može biti zdrav. Od steam područja gdje će se izvoditi pokusi, do izložbi, kvizova. Uglavnom šarolik program kojeg su osmislili učenici i profesori naše škole”, rekla je Topić Hohnjec.

Projektnu nastavu možete pratiti preko Google učionica i Google meeta u četvrtak, 6. svibnja od 10 do 13 sati.

Dodatne informacije potražite ovdje.