Besplatno naučite svirati trubu, trombon ili rog

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Puhački orkestar Zaprešić i Dječji orkestar puhačkog orkestra Zaprešić i ove godine pozivaju mlade nade na učenje limenih instrumenata i to besplatno.

U sklopu upisa u Glazbenu školu Zatka Balokovića Puhački orkestar nudi pohađanje trube, trombona i roga.  Tako će Puhački orkestar Zaprešić svakome tko upiše navedene instrumente osigurati besplatan instrument te povrat 100 % iznosa godišnje školarine po završetku prvog razreda glazbene škole.

“Mi svake godine provodimo tu akciju kako bismo privukli što više djece u gradu da sviraju instrumente koji su zapostavljeni, a nama u orkestru iznimno važni. Riječ je o zabavnim i poticajnim instrumentima koji će djecu naučiti nešto više o glazbi”, rekla je Sara Blažev, voditeljica Dječjeg orkestra Puhačkog orkestra Zaprešić.

Učenje instrumenata namijenjeno je djeci od 9 do 11 godina starosti pa ukoliko ste zainteresirani možete se javiti u Glazbenu školu Zlatka Balokovića ili putem društvenih mreža Puhačkom orkestru Zaprešić ili Dječjem orkestru Puhačkog orkestra Zaprešić.