Automobilom naletio na pješaka

NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U Zaprešiću se u protekla 24 sata dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom na raskrižju Ulica Ante Starčevića i Pavla Lončara gdje je 45-godišnjak upravljao osobnim vozilom te je na obilježenom pješačkom prijelazu udario 55- godišnjeg pješaka. Pješak je zadobio lakše tjelesne ozlijede.

Dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila u Pušći na kolniku Kumrovečke ceste gdje je došlo do naleta osobnog vozila na psa, druga se dogodila u Zaprešićkoj ulici 2 u Jablanovcu gdje je vozač osobnim vozilom udario u parkirano osobno vozilo. Treća se dogodila na kružnom toku na D1 gdje je pak došlo do sudara između dva osobna vozila.

Od kaznenih djela zabilježena je provala u Područnu školu Igrišće odakle je nepoznati počinitelj ili više njih otuđio/li laptop, televizor te oštetio projektor.
U trgovačkom centru Westgate nepoznati počinitelj je s izložbenog pulta otuđio mobitel. Policijski službenici nastavljaju danje izvide u cilju rješavanja navedenih kaznenih djela.