Prometne nesreće i krađe obilježile policijski dan

NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata zaprešićka policija evidentirala je tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila na raskrižju ulica Ivana Jurmana, Alojzija Stepinca i Pere Devčića u Zaprešiću gdje je autobus ulaskom u raskrižje retrovizorom udario u kućište semafora.
Druga prometna nesreća dogodila se na parkirališnom prostoru trgovačkog centra Westgate gdje je došlo do sudara između teretnog i osobnog vozila. Treća prometna nesreća zabilježena je na kružnom toku Industrijske ulice, Ulice Bana Josipa Jelačića i Kalamirove ulice u Zaprešiću gdje su se sudarila dva osobna vozila.

Od kaznenih djela zabilježena je provala u Osnovnu školu Bistra odakle je nepoznati počinitelj ili više njih otuđio 4 prijenosna računala, projektor i monitor. Policijski službenici obavili su očevid. Zabilježena je i krađa artikala iz trgovine te krađu kamera s ugostiteljskog objekta u Zaprešiću.

Prilikom izvođenja radova rekonstrukcija pruge u Kolodvorskoj ulici u Zaprešiću došlo je do presijecanja strujnog kabla uslijed bušenja rupe radnim strojem. Tijekom navedenog događaja nije došlo do ugrožavanja željezničkog prometa niti zastoja u istome.

U sklopu kampanje “Manje oružja, manje tragedija” u ponedjeljak, 12. travnja 60-godišnjakinja je u Zaprešiću dragovoljno predala 58 komada pronađenog streljiva.

U utorak, 13. travnja policijski službenici provodit će preventivno-represivnu akciju “Brzina”.