Mnoštvo događanja i ovoga vikenda

NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Zaprešićki policijski službenici proteklog su vikenda imali pune ruke posla.

Tako se s petka na subotu dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom na kolniku Ulice Pavla Lončara u Zaprešiću gdje je došlo do sudara između tri teretna vozila. U Mariji Magdaleni i u Merenju došlo je do naleta osobnog vozila na divljač, a od kaznenih djela zabilježena je krađa goriva na benzinskoj pumpi u Jablanovcu i Jakovlju.

Sa subote na nedjelju dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Krapinskoj ulici u Zaprešiću gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila van kolnika koji je prilikom osobno vozilo udarilo u dvorišnu ogradu. Na Jelačićevom odvojku u Zaprešiću došlo do naleta osobnog vozila na divljač.

U Jakovlju u neograđenom dvorištu dvorca nepoznati je počinitelj ili više njih prevrnuo jednu kamenu i metalnu skulpturu nakon čega su na metalnoj skulpturi nepoznatog umjetnika razbili akrilno staklo. Policijski službenici obavili su očevid te nastavljaju danje radnje s ciljem rješavanja navedenog djela te pronalaska počinitelja.

S nedjelje na ponedjeljak dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom na parkirališnom prostoru Ulice Ruševje u Zaprešiću gdje je nepoznati vozača upravljao nepoznatim vozilom i registarskim oznakama te udario u parkirani automobil. Na D1 došlo je do naleta osobnog vozila na divljač.

Od kaznenih djela zabilježena je provala u stomatološku ordinaciju u Donjoj Bistri. Policijski službenici obavili su očevid.

Tijekom vikenda u akciji pojačanog nadzora vozila i vozača policijski službenici ukupno su utvrdili 29 prometnih prekršaja, a najveća izmjerena koncentracija alkohola iznosila je 0.60 promila.