Prometne nesreće i provala obilježile dan

NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Jutros oko 5 i 40 sati u Industrijskoj ulici u Zaprešiću dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Došlo je do naleta osobnog vozila na 58- godišnjeg pješaka. Pješak je zadobio tjelesne ozlijeđen i prevezen je kolima hitne medicinske pomoći u Kliničku bolnicu “Sestre milosrdnice”. Policijski službenici obavili su očevid.

Zabilježene su i tri prometne nesreće a materijalnom štetom. Jedna se dogodila u Donjoj Bistri na kolniku Stubičke ulice gdje su se sudarila dva osobna vozila,

druga se dogodila u Zaprešiću na kolniku Ulice Drage Švajcara također je zabilježen sudar između dva osobna vozila, kao i u trećoj prometnoj nesreći na raskrižju dr. Franje Tuđmana i Mokričke ulice u Zaprešiću.

Od kaznenih djela zabilježena je provala u vikendicu u Ulici Kamenitih svatova u Jablanovcu gdje je nepoznati počinitelj od rujna 2020. do 1. travnja 2021. iz vikendice otuđio 200 bočica žestokog pića, krznenu jaknu, pozlaćeni set pribora za jelo za 12 osoba, LCD televizor marke Samsung, više komada zlatnog i srebrnog nakita, skener za računalo. Policijski službenici obavili su očevid, a materijalna šteta iznosi 30 000 kuna.

U Zaprešiću u Kolodvorskoj ulici nepoznati počinitelj ili više njih oštetili su polubranik na prelazu ceste preko željezničke pruge.

U sklopu kampanje “Manje oružja, manje tragedija” građanin je predao automatsku pušku i 157 komada streljiva i ručnu bombu koja je preuzeta po policijskim službenicima na adresi pronalaska.

Tijekom vikenda policijski službenici provodit će pojačani nadzor vozila i vozača.