U požaru barake vlasnik zadobio ozlijede

NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U Stubičkoj ulici u Ivancu Bistranskom u srijedu, 1. travnja oko 8 sati došlo je do požara drvene barake uslijed začepljenja dimovodne cijevi peći na kruta goriva i prijenosa topline na drvenu konstrukciju barake. Požar se proširio na cijelu baraku koja je u potpunosti izgorjela. U baraki se u trenutku požara nalazio vlasnik, 85-godišnjak, koji je zadobio tjelesne ozlijede. Muškarac je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, a požar su ugasili vatrogasci.

U Poljanici Bistranskoj, iz za sada neutvrđenog razloga, izbio je požar suhe trave i niskog raslinja. Požar su ugasili vatrogasci, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 2,46 promila u službene prostorije Policijske postaje Zaprešić priveden je 58-godišnjak koji je kolima hitne medicinske pomoći prevezen u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče. Slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom sudu.

Dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom na D1 u visini mjesta Ivanec Bistranski gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila.

Zbog posjedovanja opojne droge privedena je punoljetna žena nad kojom je provedeno kriminalističko istraživanje te slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.