Ne propustite koncert Sandre Bagarić u Vršilnici Novih dvora

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

U povodu Dana žena u subotu, 6. ožujka u Vršilnicu Novih dvora dolazi Sandra Bagarić koja će za zaprešićku publiku održati koncert pod nazivom “Ja ljubim”. Operna pjevačica, glumica, zvijezda mjuzikla i opereta Sandra Bagarić nastupit će uz klavirsku pratnju supruga Darka Domitrovića, a što priprema otkrila nam je glavna akterica – Sandra Bagarić.

“Pozivam vas u subotu na lijepi koncert uoči Dana žena pa drage moje dame dođite sa svojim muževima, prijateljima. Bit će to koncert u kojem će se pjevati i slaviti ljubav. Neće to biti samo operno-operetni koncert, možda više malo šansonijersko-crossoversko-mjuziklski. U svakom slučaju bit će tu ljubavnih balada, poneka obrada od Tereze Kesovije i Zorice Konđe, dakle nešto malo laganije, bit će i nešto operete poput Male Florami, ali jedno izdanje koje zaprešićka publika još nije vidjela. Tako da pripremam ugodno druženje za sve one koji su se zaželjeli ljepote i ljubavi u ovim teškim vremenima. Koncert se održava u skladu s epidemiološkim mjerama. Nadam se da ćete dvoranu ispuniti do zadnjeg mjesta. Željna sam nastupa, suviše sam se odmorila tako da nestrpljivo iščekujem subotnji koncert u Vršilnici,” rekla je Sandra Bagarić.

Ulaznice za koncert možete kupiti u Vršilnici svakoga dana od 15 do 19 sati, a cijena ulaznice je 40 kuna. Broj mjesta prema epidemiološkim mjerama je ograničen na 70 pa ako želite biti na subotnjem koncertu u povodu Dana žena ulaznicu nabavite na vrijeme. Koncert počinje u 19 sati.