U Zaprešiću iz nepoznatih razloga zapaljen automobil

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Na zaprešićkom policijskom području u protekla 24 sata zabilježen je požar automobila, pronalazak oružja, kršenje Covid samoizolacije i pronalazak droge.

Današnjeg dana oko 1 sat iza ponoći u Zaprešiću na parkirališnom prostoru ispred stambene zgrade Mihanovićeve 39 iz neutvrđenog razloga izbio je požar osobnog vozila marke Audi, zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu trgovačkog društva iz Zagreba, dok su oštećena i dva automobila parkirana u blizini. Požar su ugasili vatrogasci, dok ozlijeđenih osoba nije bilo, a očevid će se obaviti danas.

Jučerašnjeg dana Policijsku postaju Zaprešić nazvala je punoljetna žena koja je u podrumu svoje obiteljske kuće pronašla dijelove puške. Policijski službenici izašli su na mjesto događaja te isto oružje preuzeli.

U vlaku koji prometuje na relaciji Zagreb – Frankfurt zatečen je državljanin SAD-a koji ima izrečenu mjeru Covid samoizolacije. Uručen mu je prekršajni nalog te doneseno rješenje o otkazanom kratkotrajnom boravku u RH. Prema rješenju državljaninu SAD-a određena je zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj od 3 mjeseca.

Zbog posjedovanja opojne droge priveden je punoljetni muškarac nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje.