Čak četiri prometne nesreće, kršenje samoizolacije i krađa obilježile dan

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata na zaprešićkom policijskom području dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. Dvije prometne nesreće zabilježene su u Zaprešiću i to na kolniku Ulice bana Josipa Jelačića i na kolniku Ulice Matije Gupca gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila. Treća nesreća evidentirana je na parkirališnom prostoru trgovačkog centra Westgate gdje je zabilježen udar nepoznatog vozila, nepoznate marke i registarskih oznaka u osobno vozilo. I posljednja zabilježena prometna nesreća dogodila se u Prigorju Brdovečkom na raskrižju Zagrebačke i Prigorske ulice.

Zabilježeno je kršenje mjere Covid samoizolacije na graničnom prijelazu Harmica od strane punoljetnog muškarca kojem je uručen prekršajni nalog jer je počinio prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Od kaznenih djela evidentirano je oštećenje vrata od strane nepoznate osobe na obiteljskoj kući u Jakovlju, a zabilježena je i krađa iz trgovine u Zaprešiću gdje je otuđena električna brusilica.

Policijski službenici od danas, 23. veljače do četvrtka, 25. veljače provodit će preventivno-represivnu akciju „Dječja sjedalica, mobitel, pojas“ od 10 do 18 sati.