Prometne nesreće, kršenje samoizolacije i požar krovišta kuće obilježili protekla 24 sata

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata na zaprešićkom policijskom području dogodila se prometna nesreća s materijalnom u Zaprešiću na kolniku Bistranske ulice gdje je došlo do naleta mopeda na osobni automobil.

Na kolniku Ulice bana Josipa Jelačića u Zaprešiću došlo je do prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Vozač osobnog vozila uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila izgubio nadzor nad istim te sletio u odvodni kanal.

Zabilježene su i dvije mjere kršenja Covid-19 samoizolacije od strane dva punoljetna muškarca koji su za vrijeme dok im je izrečena navedena mjera pristupili u Policijsku postaju Zaprešić.

U Donjoj Bistri zatečen je punoljetni muškarac koji je upravljao motornim vozilom B kategorije bez položenog vozačkog ispita.

U Jakovlju je pak došlo do požara krovišta kuće. Navedeni požar lokalizirali su djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Zaprešić i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jakovlje. Prilikom požara nije došlo do ugrožavanja života i imovine, a današnjeg dana policijski službenici obavit će očevid.