Grad Zaprešić objavio je javne natječaje za dodjelu financijskih sredstava udrugama i ostalim organizacijama civilnog društva za 2021. godinu

NOVOSTI

Grad Zaprešić objavio je šest javnih natječaja za dodjelu financijskih sredstava udrugama i ostalim organizacijama civilnog društva za 2021. godinu.

Riječ je o natječajima koje raspisuju tri upravna odjela u zaprešićkoj Gradskoj upravi – Upravni odjel za financije i gospodarski razvitak, Upravni odjel za društvene djelatnosti i Upravni odjel za graditeljstvo, zaštitu okoliša i stambeno-komunalne poslove. Grad time dodjeljuje 1.437.000,00 kuna po različitim područjima, pojasnio je Alan Labus, zamjenik gradonačelnika Zaprešića.

“Tako je objavljen javni natječaj za dodjelu financijskih sredstava udrugama u području gospodarstva, poljoprivrede, ribarstva te povećanja turističke ponude, drugi je za dodjela financijskih sredstava udrugama u području osnaživanju djece i mladih te za osobni razvoj i aktivno djelovanje u društvu, sljedeći je javni natječaj za dodjelu sredstava udrugama u području kulture, nakon toga dijelimo sredstva udrugama u području socijalne skrbi i potom udrugama u području zdravstvene zaštite te posljednje udrugama u području ekologije i zašite okoliša”, objasnio je Labus.

Sva pitanja vezana uz objavljene natječaje mogu se postaviti slanjem upita na adrese elektroničke pošte nadležnim upravni odjelima, najkasnije do 1. ožujka 2021. godine.

Rok za podnošenje prijava završava 10. ožujka 2021. u 14 sati, a rezultati natječaja bit će objavljeni 22. travnja 2021. godine.

 

U okviru natječaja pozivaju se na dostavu prijava udruge koje su programski usmjerene na:

osnaživanje djece i mladih te promicanje:

kulture,

socijalne skrbi,

zdravstvene zaštite,

gospodarstva, poljoprivrede i turizma i

ekologije i zaštite okoliša.