Sve više provala i krađa

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata na zaprešićkom policijskom području zaustavljen je automobil na D1 u razini mjesta Jablanovec kojim je upravljao punoljetni muškarac za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije. Muškarac je uhićen i smješten na zadržavanje te će uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni sud.

Od kaznenih djela zabilježena je provala u stan u Ulici kneza Domagoja u Zaprešiću gdje se nepoznati počinitelj ili više njih popeo na balkon visine od oko 2 metra, otvorio pvc balkonska vrata, ušao u unutrašnjost stana te se kretao po stanu. Stan je bio ispražnjen i namijenjen za prodaju zbog čega je počinitelj odustao od krađe.

U Mokričkoj ulici u Zaprešiću nepoznati počinitelj ili više njih otuđio je osvrtno ogledalo s kombi vozila, a zabilježena je i provala u teretno vozilo koje je bilo parkirano u Ulici Ljudevita Gaja u Zaprešiću gdje je nepoznati počinitelj ili više njih iz tovarnog sanduka otuđio razne električne i akumulatorske radne uređaje i ručni alat.

Podsjećamo, policijski službenici tijekom vikenda pojačano će nadzirati vozila i vozače u sklopu akcija “Alkohol i droga” i “Brzina”.