Uspješno odrađena humanitarna akcija “Pruži ruku za osmijeh”

NOVOSTI

Protekle subote dostavljeni su paketi pomoći našim iseljenim sugrađanima koji su prikupljeni u sklopu humanitarne akcije “Pruži ruku za osmijeh”.

Akciju su organizirale tri dobre duše Zaprešića kako bi pomogle iseljenim obiteljima i barem im na trenutak vratili osmijeh na lica.

Humanitarna akcija je trajala dva tjedna na nekoliko lokacija u gradu, a prikupljale su se potrepštine za djecu i odrasle, kao i pisma potpore.

Svoje dojmove s nama su podijelile organizatorice.

“Obišli smo 20ak obitelji, koji su se javili s trenutnom adresom prebivanja. Paketima su se najviše razveselila djeca, a odraslima je više značila moralna podrška i topla riječ prilikom preuzimanja paketa. Iako je u paketima bila slaba materijalna pomoć, ljudi su se razveselili samim time što je netko mislio i na njih u ovim teškim trenucima i ponudio im pomoć, a najviše su ih razveselile poruke podrške koje su pronašli. Zahvaljujemo svima koji su nas podržali, jer organizirati akciju privatno, a ne preko udruge je vrlo teško i zahtjevno, kao i svima koji su ljude obavijestili kako bismo s njima stupili u kontakt”, rekle su nam organizatorice humanitarne akcije.