U Zaprešiću pronađeno tijelo 34-godišnjaka

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U petak, 22. siječnja u večernjim satima u stanu u Ulici Drage Kodrmana u Zaprešiću pronađeno je tijelo 34-godišnjaka. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji upućuju na kazneno djelo te je nakon očevida tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

U proteklih 48 sati na zaprešićkom policijskom području zabilježen je i događaj iz prometa. Naime, u Zaprešiću na kolniku Avenije hrvatskih branitelja na vjetrobransko staklo osobnog vozila, uslijed prolaska ispod nadvožnjaka autoceste A2, pala je veća količina snijega i oštetila staklo na vozilu.

Od kaznenih djela evidentirane su krađe iz trgovina. U Zaprešiću je napoznati počinitelj iz trgovine otuđio 21 komad kave i jednu bocu alkoholnog pića, a evidentirana je krađa i u trgovačkom centru Westgate gdje su tri punoljetne žene iskoristile nepažnju djelatnice i otuđile ženski prsten, sat, donje rublje, okvir za slike i dječju majicu. No, gospođe su zaustavljene od strane zaštitarke kojoj su predale otuđene predmete prije dolaska policije.

U policijskoj akciji pojačanog nadzora vozila i vozača, provedenoj tijekom vikenda, ukupno je utvrđeno 13 prometnih prekršaja, a najveća izmjerena koncentracija alkohola iznosila je 1,29 promila.