Teta Vatra prikuplja donacije za djecu s područja Sisačko-moslavačke županije

NOVOSTI

Dobro poznata teta Vatra iz Vatrinog kutka pokrenula je humanitarnu akciju za djecu s područja Sisačko-moslavačke županije.

Kako bi ih nasmijala, zabavila i barem na trenutak razveselila odlučila je u Sisku, Glini, Petrinji te okolnim mjestima organizirati kreativne radionice. U tome joj pomažu vatrogasci koji su ustupili šator i vojska koja će kamionom prenijeti sve što je potrebno za radionice, kao i vaše donacije.

Tako je teta Vatra osim radionicama odlučila razveseliti mališane i prigodnim darovima pa je pokrenula akciju prikupljanja školskog pribora (tempere, kolaž papir, vodene bojice, kistove, šiljila, pernice, školske torbe,..) i preraslih fašničkih kostima.

Svoje donacije pozvani ste donijeti u subotu 23. siječnja od 15 do 17 sati na adresu Vatrinog kutka, Zelengaj 2 u sklopu zaprešićke kuglane. Ukoliko ste, u subotu, spriječeni donacije možete donijeti u dogovoru s tetom Vatrom koju možete kontaktirati na broj 091 3392 401 ili e-mailom na vatrin.kutak@gmail.com.

Prve radionice i podjela donacija bit će organizirane već 30. siječnja, a ova akcija prva je u nizu mnogih koje teta Vatra namjerava organizirati jednom mjesečno za stradalu djecu s područja Sisačko-moslavačke županije.