Učenici nižih razreda i maturanti vratili se u školske klupe

NOVOSTI

Prvi je dan drugog polugodišta, a učenici razredne nastave vratili su se u školske klupe.

Zbog sanacije Osnovne škole Antuna Augustinčića učenici nižih razreda, privremeno autobusima, polaze nastavu u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja, a od jutra na relaciji između dviju škola prometuju tri autobusa. Polasci i odlasci organizirani su u skladu s trajanjem nastave.

Također, budući da su djeca najugroženija skupina u prometu mole se vozači, posebno oni koji prometuju na područjima oko škola, za dodatan oprez.

Inače, Osnovna škola Antuna Augustinčića objavila je plan organizacije nastave od 18. siječnja. Detalje o trajanju nastavnog dana, prehrani i ostalom potražite ovdje.

Naime, Stožer civilne zaštite grada Zaprešića, uvažavajući procjenu epidemiološke službe i stajalište Ministarstva znanosti i obrazovanja preporuka je da nastava na području grada počne danas i to po modelu ‘A’ u nižim razredima osnovne škole i za učenike četvrtih razreda srednjih škola. Učenici osnovnih škola od petog do osmog razreda osnovne škole i učenici srednjih škola od prvog do trećeg razreda srednje škole nastavu izvode na daljinu – online, odnosno po modelu ‘C’.