Buran vikend! Pronađena mrtva nepoznata ženska osoba

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Jučer, 17. siječnja oko 12.25 sati na području grada Zaprešića, točnije u šumi kod Zelengaja, pronađeno je mrtvo tijelo, za sada, nepoznate ženske osobe. Obavljen je očevid, a na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

U proteklih 48 sati na zaprešićkom policijskom području zabilježeno je i 6 prometnih nesreća.
U Šibicama i Brdovcu došlo je do sudara između dva osobna vozila. U Zaprešiću na kolniku Industrijske ulice uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila vozač je izgubio nadzor nad vozilom te je istim u zanošenju preko nogostupa sletio na meki teren niz padinu gdje je došlo do prevrtanja vozila. Ozlijeđenih osoba nije bilo. U Bobovcu Rozganskom vozač osobnog vozila naletio je na psa, a u Zaprešiću na kolniku Ulice Antuna Mihanovića došlo je do slijetanja osobnog vozila van kolnika i udara u dvorišnu ogradu. U Poljanici Bistranskoj u Podgorskoj ulici došlo je do udara osobnog vozila u žljeb za odvodnju oborinskih voda s krova kuće.

Evidentirana su i kaznena djela: oštećenje brisača zadnjeg stakla na osobnom vozilu u Brdovcu, oštećenje nadstrešnice na autobusnoj stanici u Kupljenovom, krađa iz trgovine u Zaprešiću i krađa bicikla iz zajedničkih prostorija stambene zgrade u Ulici Augusta Šenoe u Zaprešiću. U Ulici Vladimira Nazora u Zaprešiću zabilježena je provala u stan otkuda je nepoznati počinitelj ili više njih otuđio novac i neutvrđenu količinu zlatnog nakita. Policijski službenici nastavljaju danje izvide u vezi navedenog kaznenog djela. U Kupljenovu dok se djelatnica trgovine nalazila u skladištu iz registar blagajne nepoznati počinitelj otuđio je 1300 kuna. U Osnovnoj školi Pavla Belasa u Brdovcu nepoznati počinitelj ili više njih razbacao je po dvorištu 7 pvc tegle za cvijeće koje su se razbile, a zatim je oštetio i tri nosača metalne ograde.

Na graničnom prijelazu Harmica zabilježeno je kršenje mjere Covid samoizolacije. Vozaču osobnog vozila uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Tijekom vikenda policijski službenici u akciji pojačanog nadzora vozila i vozača ukupno su utvrdili 34 prometna prekršaja.