Zanimljivih 48 sati

NOVOSTI

Na zaprešićkom policijskom području u proteklih 48 sati dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. U Pojatnu na kolniku Ulice Matije Gupca došlo je do sudara između dva osobna vozila, a u Zaprešiću u Kodrmanovoj ulici došlo je do sudara između tri osobna vozila.

Zbog posjedovanja opojne droge privedene su tri muške punoljetne osobe i jedna ženska punoljetna osoba nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje te slijede optužni prijedlozi zbog prekršaja iz članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 1,59 promila priveden je punoljetni muškarac koji je smještan na zdržavanje do otrežnjenja te slijedi optužni prijedlog.

U Ulici Matije Gupca u Pojatnu zatečen je punoljetni muškarac koji je upravljao osobnim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, a isti je upravljao vozilom kojem je istekla registracija. Zbog učestalosti prometnih prekršaja muškarcu je oduzet automobil.