Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom, posjedovanje droge i predaja bombi

NOVOSTI

U protekla 24 sata na zaprešićkom policijskom području dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Bobovcu Rozganskom gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila van kolnika te udara u stablo.

Zbog posjedovanja opojne droge priveden je punoljetni muškarac nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje te protiv istog slijedi optužni prijedlog.

Policijski službenici u Aveniji hrvatskih branitelja u Zaprešiću zatekli su ponoljetnog muškarca koji je upravljao osobnim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Punoljetni muškarac iz Bukovja Bistranskog predao je dvije ručne bombe policijskim službenicima. Bombe je muškarac pronašao kada je čistio ostavu, a budući da ih je dragovoljno predao policiji protiv istog neće biti pokrenut prekršajni postupak.

Ukoliko i vi imate oružja ili eksplozivnih sredstava dragovoljno možete predati policiji pozivom na broj 192. Nakon poziva na navedene adrese uputit će se policijski službenik koji će takvo oružje preuzeti.