e-Propusnice za osobe koje imaju prebivalište ili boravište na području Zagrebačke županije

NOVOSTI

Svi koji nemaju pristup sustavu e-Građani, e-Propusnicu mogu zatražiti slanjem ZAHTJEVA

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije izdaje e-Propusnice od ponedjeljka, 21. prosinca 2020. godine isključivo za:

1. pružanje medicinske skrbi i
2. putovanje na posao i s posla ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće.

Mole se građani koji imaju tu mogućnost da e-Propusnice zatraže putem https://epropusnice.gov.hr/ gdje se logiraju ili bankarskim tokenom ili lozinkom za ulaz u sustav e-Građani.

Svi građani Zagrebačke županije koji trebaju e-Propusnicu za jednu od gore navedene dvije namjene, a nisu u mogućnosti pristupiti sustavu e-Građani, propusnicu mogu zatražiti slanjem u potpunosti ispunjenog ZAHTJEVA koji je dostupan ovdje na e-mail adresu: propusnice@zagrebacka-zupanija.hr.

Svi koji traže propusnicu radi obavljanja posla ZAHTJEVU moraju priložiti potvrdu poslodavca, a svi koji traže propusnicu radi zdravstvenog pregleda ZAHTJEVU moraju priložiti uputnicu, potvrdu o narudžbi za pregled ili drugi dokument kojim se može dokazati opravdanost putovanja.

S obzirom na brojne upite preporučamo svima koji traže e-Propusnicu da pročitaju NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORE vezane uz izdavanje e-Propusnice.

Ističemo kako Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije propusnice izdaje isključivo za osobe koje imaju prebivalište ili boravište na području Zagrebačke županije.

 

Foto: Zagrebačka županija