Raznovrstan policijski vikend

NOVOSTI

Proteklog vikenda na zaprešićkom policijskom području zabilježene su: provale, nelet osobnih vozila na divljač, upravljanje vozilom pod zabranom, prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i posjedovanje droge.

Petak na subotu

Zabilježena je provala u kuću u Ulici Ivana Mažuranića u Zaprešiću gdje su policijski službenici obavili očevid.

U Jakovlju na Jakovljanskoj cesti došlo je do naleta osobnog vozila na divljač.

Subota na nedjelju

U kontroli prometa u Zaprešiću zatečen je punoljetni muškarac koji je upravljao osobnim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Muškarac je uhićen te je nakon kriminalističkog istraživanja doveden na Općinski sud u Novom Zagrebu.

Dogodila se i prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Zagrebačkoj ulici u Jakovlju gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila van kolnika te udara u dvorišnu ogradu i betonski rasvjetni stup.

U Luki je pak došlo do naleta osobnog vozila na divljač.

Nedjelja na ponedjeljak

Zbog posjedovanja opojne droge priveden je punoljetni muškarac nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje te slijedi optužni prijedlog.

Od kaznenih djela zabilježena je provala u vikendicu u Bijeloj Gorici u Bregovitoj ulici gdje je počinitelj otuđio televizor.

U akciji pojačanog nadzora vozila i vozača u dane vikenda policijski službenici ukupno su utvrdili 38 prometnih prekršaja, a najveća izmjerena koncentracija alkohola iznosila je 1.44 promila.