Zaprešićki Inter u problemu, traže potporu roditelja za prosinac

NOVOSTI

Zaprešićki Inter za mjesec prosinac poslao uplatnice u punom iznosu, a treninga nema!

Kao što je već dobro poznato prema novim epidemiološkim mjerama obustavljeni su treninzi za sve sportaše, osim za najviše stupnjeve natjecanja. Mjere traju do 21. prosinca 2020.

U zaprešićkom Nogometnom klubu Inter odlučili su za mjesec prosinac roditeljima poslati uplatnice u punom iznosu od 250 kuna iako se trening ne održava. Tražeći time podršku roditelja.

Nakon prigovora roditelja Klub je poslao i službeno priopćenje u kojem, među ostalim, navode da su im sredstva potrebna kako bi pokušali sakupiti dovoljno sredstava za isplatu plaća i honorara svojim djelatnicima za mjesec prosinac.

Također, u priopćenju su napisali da su i u prvom valu netreniranja roditeljima slali uplatnice, ali na umanjeni iznos od 100 kuna i to od ožujka do srpnja ove godine, iako je prekid treninga bio od 15. ožujka do 1. lipnja 2020.

Pravdaju se i lošom financijskom situacijom u Klubu jer su pali u niži rang natjecanja, a onda ih je zadesila i pandemija. Daje li to za pravo Interu da naplaćuje uslugu koju polaznici trenutno ne konzumiraju. Je li na roditeljima da spašavaju klub i da prikupljaju sredstva za plaće radnika? Opravda li navedeno postupke čelnika Intera, preostaje tek za vidjeti. U nastavku vam donosimo priopćenje u cijelosti.