Božićne darove nabavite u Lužnici

NOVOSTI
U Duhovno-obrazovnom centru Marijin dvor, Lužnica i ove godine, unatoč okolnostima, možete nabaviti skromne i fine božićne darove.

Naime, Družba sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog obavještavaju sve drage posjetitelje da su, zbog propisanih epidemioloških mjera, otkazana sva tradicionalna događanja koja se inače odvijaju u prosincu.  Tako ove godine neće biti manifestacija “Dvorac pod svijećama” i Božićni sajam, a neće se slaviti ni tradicionalna Polnoćka u Lužnici. No, kada epidemiološke prilike to dopuste, časne sestre planiraju organizirati Dvorac pod svijećama.

Ako pak želite podržati rad časnih sestara koje su se cijele godine pripremale za događanja u prosincu, posjetite ih i nabavite skromne, fine, božićne darove.

U ponudi su: već poznati lužnički čaj, med pčelinji, med od maslačka, pekmez od šljiva, pekmez od šljiva i jabuka, pekmez od jagoda, različite rakije i likeri, domaći lužnički pečeni ajvar, domaći lužnički kuhani ajvar, cikla, sos paradajz, lužnička šalša, kisele paprike, krastavci, feferoni slatki i ljuti, lužnička domaća tjestenina, melemi, prigodne šalice, kalendari, božićni kolači i još mnogo toga.

Duhovno-obrazovni centar Marijin dvor, Lužnica možete posjetiti i nabaviti ove proizvode na glavnoj porti na ulazu u novu zgradu te u kućici na ulazu u park, od utorka do nedjelje od 9 do 17 sati.