Zaprešićki TIC privremeno zatvoren

NOVOSTI

Ako ste planirali pokloniti dragoj osobi suvenir Grada Zaprešića za ove blagdane, nažalost to nećete moći. Turističko-informativni centar u prizemlju Muzeja Matije Skurjenija od danas ne radi, a ponovno će s radom početi u siječnju. Zbog novih mjera u Turističkoj zajednici grada Zaprešića odlučili su napraviti pauzu tijekom mjeseca prosinca.

“Napravili smo jednu malu pauzu s obzirom na postojeće epidemiološke mjere i broja posjetitelja koji je iznimno ograničen. To ne znači da svi koji dođu u Novi dvore neće i dalje u prizemlju Muzeja moći uzeti sve potrebne materijale o Novim dvorima i Zaprešiću, a isto tako imati prilike razgledati Muzej. Nadamo se da ćemo od siječnja, ako bude sve u redu, ponovno imati prilike uživati u našim sjajnim informatoricama u TIC-u te naravno u kupovini zaprešićkih suvenira”, rekao je Toni Ganjto direktor Turističke zajednice grada Zaprešića.

Sve potrebne informacije možete dobiti u Turističkoj zajednici gada Zaprešića svakim radnim danom od 8 do 16 sati na broj telefona 01/3310-309.