Učenička zadruga Ban proširila ponudu humanitarke

NOVOSTI

Od sada su u ponudi i “sapunčići poklončići”!

Učenička zadruga Ban Srednje škole Ban Josip Jelačić proširila je ponudu svoje humanitarne akcije za potrebite učenike njihove škole pa su od sada u ponudi, osim “kolačića poklončića”, i “sapunčići poklončići”.

Sekcija za sapune pod budnim okom mentorice Bojane Ivošević izradila je prirodne sapune koji su prigodno upakirani u kartonske kutijice i ukrašeni božićnom keramikom. Mala kutija u kojoj se nalazi jedan mirisni i prirodni sapun prodaje se po 20 kuna, a veliku kutiju s dva sapuna možete kupiti za 35 kuna.

Podsjetimo, Sekcija za ugostiteljstvo izrađuje takozvane Rudeke, to jest prigodno ukrašene staklenke napunjene finim kolačićima.  Zadruga ih prodaje po simboličnoj cijeni od 20 kuna pa iz Zadruge pozivaju sve koji mogu i žele pomoći da se priključe akciji.

Budući da se u školu, zbog epidemioloških mjera, ne smije svi zainteresirani pozvani su se javiti jednoj od zadrugarki – Zdravki Kramarić, Bojani Ivošević, Zvonimiri Špoljar, Aniti Dunji Vukelji putem facebooka kako bi se dogovorili oko kupnje i preuzimanja. Akciji se možete odazvati i putem facebook stranice Učeničke zadruge Ban.

Želite li lijep i unikatan poklončić javite se Učeničkoj zadruzi Ban, razveselite najdraže lijepim poklonom, a uz to budite humanitarni i pomozite onima kojima je pomoć itekako potrebna.

Foto: Učenička zadruga Ban