Zaprešićki komunalci “malo” se zaigrali pa dobili otkaze

NOVOSTI

Zaprešićki komunalci malo su se zaigrali u povodu Martinja pa su se za vrijeme radnog vremena toliko napili da su padali iz vozila, a to ih koštalo otkazima.

Na nekoliko video snimki koje od četvrtka kruže Zaprešićem vide se dvojica komunalanih radnika koji su toliko pijani da ispadaju iz vozila. Na snimci “manje” pijani radnik pokušava s tla podići kolegu koji je jedva ispuzao iz vozila, a sve snima treći kolega.

Protagonisti video uratka bili su zaposlenici zaprešićke komunalne tvrtke Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. koja se na svojoj web stranici očitovala o događaju koji se 12. studenog 2020. dogodio na zaprešićkom odlagalištu otpada:

“Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. najoštrije osuđuje postupak i neodgovorno ponašanje svojih radnika snimljenih 12.11.2020. na odlagalištu otpada u Zaprešiću. Zbog nedopustivog ponašanja, radnici su udaljeni s radnog mjesta, te će protiv istih biti pokrenut odgovarajući stegovni postupak i sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline”, objavili su.