Prometne nesreće i kršenje samoizolacije

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Na zaprešićkom policijskom području u protekla 24 sata dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prva je zabilježena na DC 1 u visini Jakovlja gdje je došlo do sudara osobnog i teretnog vozila. Druga prometna nesreća dogodila se u Zaprešiću na križanju Ulica bana Josipa Jelačića i Ante Starčevića gdje se dogodio sudar autobusa javnog prijevoza i osobnog vozila. Treća prometna nesreća zabilježena je u Gornja Bistri gdje su se sudarila dva osobna vozila, a četvrta je evidentirana u Trsteniku gdje je osobno vozilo slijetjelo van kolnika i udarilo u metalni stup.

U Zaprešiću na kolniku Ulice Obrubići i Savske ulice došlo je do naleta osobnog vozila na divljač.

U Brdovcu je zabilježen slučaj kršenja COVID-19 samoizolacije jer je punoljetna žena došla u ljekarnu unatoč zabrani izlaska iz svoga doma. Stoga iz policije ponovno apeliraju na odgovorno ponašanje.
“Ukoliko vam je određeno COVID-19 liječenje u kući ili samoizolacija ostanite u svojim domovima radi očuvanja vlastitog zdravlja i zdravlja cjelokupne zajednice”, poručuju iz zaprešićke policije.

Policija pojačano nadzire vozače u dane Martinja sve do 16. studenog 2020. godine, a u 24 sata na zaprešićkom policijskom području zabilježili su tek jedan prometni prekršaj.

Danas, 12. studenog 2020. policijski službenici provodit će preventivno-represivnu akciju “Zaštita pješaka” u vremenu od 10 do 18 sati. Zato vozači oprez!