Posjedovanje droge, požar i kršenje samoizolacije – obilježili policijski dan

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Na zaprešićkom policijskom području u protekla 24 sata zbog posjedovanja opojne droge privedene su dvije muške punoljetne osobe nad kojima je provedeno kriminalističko istraživanje i slijede optužni prijedlozi.

Zabilježene su i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila na DC 1 u visini mjesta Jablanovec gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, druga se dogodila u Zaprešiću na kolniku Ulice bana Josipa Jelačića gdje je zabilježen sudar između teretnog i osobnog vozila, a treća je evidentirana u Vukovom Selu gdje je zabilježen nalet osobnog vozila na divljač.

U prizemlju obiteljske kuće u Zaprešiću u Ulici Rakitovec došlo je do požara peći. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zaprešić, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Zabilježeno je i kršenje mjere COVID-19 samoizolacije od strane ženske punoljetne osobe koja je unatoč zabrani došla u jednu zaprešićku ljekarnu, a o čemu je obavješten državni inspektorat.

Podjećamo, da je i dalje u tijeku akcija policije u povodu današnjeg blagdana sv. Martina. Vozači će pod povećalom biti do 16. studenog, poglavito u terminu od 22 do 6 sati.
“Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači, nadzirat će se brzina kretanja vozila, korištenje sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima i korištenje dječje sjedalice te nepropisna uporaba mobitela u vožnji te drugi prekršaji koji utječu na nastanak prometnih nesreća”, poručuju iz PU zagrebačke.