Vožnja u suprotnom smjeru, predaja oružja, pronalazak droge i krađe

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Na zaprešićkom policijskom području u protekla 24 sata dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom na kolniku DC 225 u Ivancu Bistranskom gdje je alkoholizirani vozač prešao na suprotan prometni trak namijenjen vozačima iz drugog smjera nakon čega je udario u prednji dio drugog osobnog vozila koje se kretalo tim prometnim trakom.

Zbog vožnje pod utjecajem alkohola vozaču je oduzeta vozačka dozvola te je uhićen i smješten na zadržavanje do otriježnjenja, a slijede optužni prijedlozi.

U sklopu kampanje “Manje oružja, manje tragedija” jedan savjestan građanin iz Zaprešića dragovoljno je predao automatsku pušku i pripadajuće streljivo.

Zbog posjedovanja opojne droge priveden je punoljetni muškarac nad kojom je provedeno kriminalističko istraživanje te slijedi optužni prijedlog.

Od kaznenih djela zabilježene su krađe parfema iz trgovine u Zaprešiću i krađa iz trgovine alkoholnih pića i raznihprehrambenih proizvoda zbog koje zaprešićki policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nad dva punoljetna muškarca.
U jučerašnjoj akciji “Brzin” zaprešićki policijski službenici zabilježili su 19 prometnih prekršaja.