Nalazak ručne bombe i inspekcija u kafićima obilježili policijski dan

NOVOSTI

Na zaprešićkom policijskom području u protekla 24 sata zabilježen je nalazak ručne bombe, inspekcija u ugostiteljskim objektima, prometna nesreća i vožnja u pijanom stanju.

Zaprešićki policijski službenici zaprimili su dojavu punoljetnog muškarca da je prilikom kopanja svog dvorišta u Hramici pronašao ručnu bombu. Mjesto događaja je osigurano po policijskim službenicima, a ista je izuzeta po policijskim službenicima protueksplozijske službe.
U Zaprešiću na prostoru tržnice izvršen je nadzor od strane Službe za inspekcijske poslove Ravnateljstva civilne zaštite i zaprešićkih policijskih službenika u vezi dojave o nepridržavanju i kršenju mjera za spriječavanje zaraze bolesti COVID-19 kojom prilikom nisu uočene nepravilnosti, osim u jednom ugostiteljskom objektu gdje su utvrđene nepravilnosti oko razmaka stolova na terasi.

Na parkiralištu trgovačkog centra Westgate dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom gdje je došlo do sudara dva vozila, a zbog vožnje pod utjecajem alokohola od 1,37 promila i za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije privedena je jedna muška osoba koja je smještena na zadržavanje do otriježnjenja te protiv istog slijede optužni prijedlozi.