Posebna regulacija prometa na pružnoj dionici Zaprešić – Savski Marof

NOVOSTI

Zbog remonta pruge vlak od Zaprešića do Savskog Marofa ne vozi.

Od danas je na snazi privremeni organizirani prijevoz putnika na relaciji Zaprešić-Savski Marof zbog radova na željezničkoj pruzi zbog čega vlakovi spomenutom relacijom neće prometovati.

Za promet je zbog remonta zatvoren lijevi kolosijek pruge državne granice – Savski Marof – Zagreb GK između kolodvora Zaprešić i Savski Marof od 2. do 6. studenoga 2020. u razdoblju od 8.30 do 14.30 sati. U spomenutom razdoblju putnike će na relacijama Zaprešić – Harmica i obratno te Zaprešić – Savski Marof i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje. Ostali vlakovi vozit će jednim kolosijekom. Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pogledati ovdje.

Također, ista će relacija biti zatvorena i za vikend, od 6. studenoga 2020. u 23.00 sata do 9. studenoga 2020. u 3.00 sata. U tome razdoblju također putnike će na relacijama Zaprešić – Harmica i obratno te Zaprešić – Savski Marof i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje. Ostali vlakovi vozit će jednim kolosijekom.

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pogledati ovdje.

Iz HŽ-a se ispričavaju putnicima zbog mogućih kašnjenja.