Policijsko vikend izvješće – buran vikend u zaprešićkom kraju

NOVOSTI

Na zaprešićkom policijskom području u posljednjih 48 sati zabilježene su prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, pokušaj samoubojstva, pronalazak droge i druga lakša kaznena djela.

Na zaprešićkom policijskom području u posljednjih 48 sati dogodile su se tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

Prva se dogodila u Luki na kolniku Zaprešićke ceste gdje je osobno vozilo naletjelo na zaustavljeni osobni automobil.

U Kraljevom Vrhu evidentirano je slijetanje osobnog vozila van kolnika, dok je u Brdovcu zabilježena prometna nesreća na križanju Ulica Pavla Beluhana i Bregovite.

U Mariji Magdaleni i Jakovlju došlo je do naleta osobnih vozila na divljač, a u Zaprešiću na kolniku Ulice Pavla Lončara zabilježen je sudar dvaju osobnih vozila, kao i u Pušći na kolniku Kumrovečke ulice.

Zbog posjedavanja opojne droge u Prudnicama uhićena je i privedena muška punoljetna osoba nad kojom je provedeno kriminalističko istraživanje te slijedi optužni prijedlog.

Jučerašnjeg dana u popodnevnim satima u Oborovom Bistranskom muška punoljetna osoba pokušala je izvršiti samoubojstvo popivši kiselinu nakon čega su ukućani zatražili intervenciju Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Zaprešić te je ista prevezena u Kliničku bolnicu “Sveti Duh” na danju obradu.

Od kaznenih dijela zabilježena je provala sladišta u Luki, oštećenje fasade na stambenoj zgradi u Ulici Ljudevita Gaja u Zaprešiću i oštećenje stakla na vlaku.

Zbog vožnje dok im je vozačka dozvola oduzeta privedene su dvije muške punoljetne osobe koje su smještene na zadržavanje te protiv istih slijede optužni prijedlozi.

U akciji pojačanog nadzora vozila i vozača, tijekom vikenda, policijski službenici utvrdili su ukupno 28 prometnih prekršaja.