Predstavljeni Dani Jelačića NA ALEJI 2020.

NOVOSTI

Na Aleji Đure Jelačića u Novim dvorima danas su predstavljeni “Dani Jelačića 2020. – NA ALEJI”. Tako će 25. rođendan Grada obilježit brojna događanja kroz cijeli mjesec listopad, dok će središnji dio programa biti za vikend 10. i 11. listopada 2020.

Toni Ganjto, direktor Turističke zajednice grada Zaprešića rekao je da će “Dani Jelačića biti pretvoreni u veliku zabavu za obitelji. Na Aleji će biti organizirano mnoštvo radionica, popratne svirke, jutarnji piknik, a 11. listopada 2020. u 16 sati i gastro natjecanje uz masterchefa Branka Ognjenovića i Doris Pinčić gdje ćemo predstaviti jela iz Novodvorske kuharice. Tako da vas sve pozivam da budete 10. i 11. listopada 2020. u Novim dvorima na Aleji i uživate u pravoj čaroliji u koju pretvaramo Nove dvore, odnosno vraćamo ih u 19 stoljeće”, naglasio je Ganjto.

Na predstavljanju Dana grada nazočio je i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk koji je podsjetio da je 16. listopad dan rođenja Bana Jelačića i Dan našega grada Zaprešića. Izrazio je zadovoljstvo razvojem grada, ali ne i trenutkom u kojem se nalazimo.
“Sav naš program za Dan grada prilagodili smo mjerama. Tako da će se sav središnji program odvijati na otvorenom, dok će se Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Zaprešića, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, održati 16. listopada 2020. u Vršilnici”, rekao je Turk.
Gradonačelnik Turk iskoristio je i priliku pohvaliti se da je Zaprešić grad ugodnog življenja, grad u koji se dolazi živjeti, a ne odlazi, grad mladih ljudi i grad budućnosti.

Također, sugrađanima je čestitao Dan grada. ” Svim svojim dragim sugrađankama i sugrađanima čestitam 16. listopad dan rođenja Bana Josipa Jelačića i Dan našega lijepoga grada. Sretno nama i svima vama bilo”, rekao je Turk.

Kliknite i pogledajte detaljan program Dana Jelačića.